Online φθηνές εκτυπώσεις και

Δείγματα Εργασίας | Ερωτήσεις & Απαντήσεις | FAQ

φωτοτυπίες στην Θεσσαλονίκη,
περιοχή Καμάρα, Ροτόντα

Φθηνές εκτυπώσεις για όλο τον κόσμο | Φωτοτυπίες | Εκτυπώσεις | Βιβλιοδεσίες

απένατι από τα πανεπιστήμια στην Μελενίκου.
Ψηφιοποίηση πρωτοτύπων,
scanner.
φθηνές HOMEPAGE
SERVICES εκτυπώσεις
για όλο OFFERS
ABOUT US τον κόσμο
στη θεσσαλονίκη CONTACT
με δυνατότητα άμεσης DIRECT PRINT εκτύπωσης αρχείων
φθηνέςεκτυπώσειςγια όλοτον κόσμοστη Θεσσαλονίκη
με δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης αρχείων
Φωτοσύνθεση φωτοτυπίες θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ | WORKSAMPLES GALLERY

Μια εξαιρετική επιλογή για βιβλιοδεσία των εκτυπώσεων σας, είτε είναι μεταπτυχιακή εργασία ή διδακτορική διατριβή
ή πτυχιακή διατριβή ή μια διπλωματική εργασία είναι η Περιμετρική Βιβλιοδεσία. Αναλαμβάνουμε καλλιτεχνικές βιβλιοδεσίες.
Μια επίσης καλή επιλογή για την βιβλιοδεσία, σημειώσεων και εκτυπώσεων είναι η μεταλλική θερμοκόλληση.
Το μεταλλικό σπιράλ ενδύκνειται για βιβλιοδεσία ημερολογίων, τιμοκαταλόγων, εγχειριδίων και τετραδίων.
Σπιράλ κοχλίας. Το συνιστούμε και το προτείνουμε! Ανθεκτικό σπιράλ με μοναδική εμφάνιση.
Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση επαγγελματικής  κάρτας με πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή.
Η και χωρίς πλαστικοποίηση σε μεγάλη ποικιλία από χαρτόνια και υλικά εκτύπωσης.
Επίσης αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και την εκτύπωση μακέτας
είτε πρόκειται για αφίσα, πόστερ συνεδρίου, flyers,
επαγγελματικής κάρτας και διαφημιστικών εντύπων.
Ακόμη αναλαμβάνουμε την Καλλιτεχνική επιμέλεια
εξωφύλλων μεταπτυχιακών διατριβών, διδακτορικής διατριβής και πτυχιακής εργασίας.
Εκτυπώνουμε αρχεία PDF από 0,025Λ ανά σελίδα. Ανεβάστε τα αρχεία σας εύκολα
και γρήγορα μέσα από την σελίδα μας. Click and Print Online!
Ξεχωριστές προτάσεις για εκτύπωση πόστερ συνεδρίου ή
και διακοσμητικής αφίσας σε φωτογραφικό χαρτόνι,
σε ανθεκτικό ματ υφής πολυπροπυλένιο και σε ύφασμα.
Αναλαμβάνουμε εκτύπωση

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | FAQ

Απ.1: Εννοείται ότι μπορείτε να μας στείλετε τις εκτυπώσεις σας Online μέσω email. Πατήστε στο κουμπί επικοινωνία για να δείτε τα mail του καταστήματός μας. Η ασπρόμαυρη εκτύπωση Α4 κοστίζει 2,5λεπτά συν 24% φπα, κοντά στα 0,03 τελική τιμή. Η έγχρωμη Α4 κάνει 12λεπτά συν 24% φπά, κοντά στα 0,15 τελική τιμή. Με το που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και δούμε το email (να έχετε υπόψιν ότι πάντα χρειάζεται λίγο υπομονή γιατί ταυτόχρονα εξυπηρετούμε και πελάτες στο κατάστημα) κοστολογούμε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε το συντομότερο δυνατόν για το πότε θα είναι έτοιμα και πόσο κοστίζει είτε μέσω email ή τηλεφωνικά. Τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέσα από την ιστοσελίδα μας μέσα από την φόρμα πατώντας το κουμπί "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ" είτε μέσω wetrasnfer.
Απ.2: Όχι δεν αλλάζει η τιμή αν η εκτύπωση γίνει μπροστά πίσω. Για παράδειγμα αν έχετε 100 σελίδες αρχείο τότε είτε βγεί μία όψη (100 φύλλα) είτε μπροστά πίσω (50 φύλλα) η τιμή θα είναι ίδια. Η τιμή αφορά τις εκτυπώσιμες σελίδες. Το πως θα εκτυπωθούνε γίνεται κατόπιν δική σας υπόδειξης. Όλες οι τιμές που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω email ή μέσα από την ιστοσελίδα μας. Αν έρθετε από το κατάστημα οι τιμές είναι λίγο ακριβότερες εκτός αν είναι πολλές σελίδες οπότε κοστολογούμε με τιμές ιστοσελίδας!!!
Απ.3: Το κατάστημά μας λειτουργεί καθημερινά 9:30 - 18:30 (18:30 αρχίζουμε καθαριότητες και σχεδόν σταματάμε να εξυπηρετούμε), Σάββατο μόνο 11:00 - 13:00 και Κυριακή πάντα κλειστά! Το κατάστημά μας βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Μελενίκου 23, απέναντι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, περιοχή Ροτόντα πίσω από το νοσοκομέιο Γεννηματάς. Για να δείτε τον χάρτη πατήστε στο κεντρικό μενού το κουμπί "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ".
Απ.4: Από την στιγμή που έχουμε δύο email σημαίνει ότι και τα δύο email είναι λειτουργικά και μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας σε όποιο email θέλετε (info@2lepta-go.gr | florosel@yahoo.gr). Μόνο στην περίπτωση που θα στείλετε αρχεία μέσω Wetransfer χρησιμοποιέιστε το info@2lepta-go.gr σαν παραλήπτη.
Απ.5: Βεβαίως και κάνουμε παραδόσεις εκτύπωσεων και φωτοτυπιών στο χώρο σας αλλά με προϋποθέσεις! Διαβάστε αναλυτικά τι ισχύει για τις "παραδόσεις εδώ."
Απ.6: Η κάθε βιβλιοδεσία είναι ξεχωριστά μοναδική και έχει την δική της ομορφιά. Αν πρόκειται για απλές σημειώσεις που απλά θα χρησιμοποιηθούν μια δυο φορές τότε ένα απλό πλαστικό σπιράλ είναι αρκετό. Αν πρόκειται για έγγραφα και σημειώσεις που θα χρησιμοποιούνται συνέχεια τότε σας προτείνουμε το μεταλλικό σπιράλ ή ακόμα καλύτερα το σπιράλ κοχλία (δείτε εικόνες πιο πάνω). Και τα δύο έιναι ανθεκτικά και έχουν το πλεονέκτημα ότι γυρνάνε 360 μοίρες! Τώρα αν πρόκειται για εκτυπώσεις πιο επίσημες όπως μια μεταπτυχιακή εργασία, μια διδακτορική διατριβή ή μια εργασία εξαμήνου και θέλετε να ξεχωρίσετε στην παρουσίαση σας προτείνουμε την μεταλλική θερμοκόλληση και την περιμετρική βιβλιοδεσία (δείτε εικόνες πιο πάνω).
Απ.7: Βεβαίως εκτυπώνουμε φωτογραφίες, πόστερ και αφίσες. Εκτυπώνουμε φωτογραφίες μεγέθους Α6 (1/4 του Α4) έως Α3 σε glossy illustration 170gsm χαρτονάκι (όχι σε φωτογραφικό χαρτί). Για φωτογραφίες μεγαλύτερες από Α3 μπορούμε να εκτυπώσουμε φωτογραφίες σε semi-gloss photo quality paper 190gsm στον πλότερ. Στο κατάστημά έχουμε εγκατεστημένο τον πλότερ CanonIpf750, σχεδιασμένος να καλύπτει όλες τις ανάγκες για εκτύπωση σχεδίων πολιτικών μηχανικών, τοπογράφων, αρχιτεκτόνων (CadGraphics, Gis, Πινακίδες, Φωτογραφίες). Επίσης ο πλότερ τυπώνει άψογα και ποιοτικά Πόστερ συνεδρίων σε πολλά υλικά (semigloss 190gsm | HighQualityMatte 140gsm | Πολυπροπυλένιο | Ύφασμα). Όσον αφορά τις φωτογραφίες που θέλετε να τυπωθούνε σε μεγάλο μέγεθος αυτό εξαρτάται από την ανάλυση και το μέγεθος της φωτογραφίας. Όπως και να έχει για να σας πούμε με σιγουριά αν θα βγεί καλή η εκτύπωση μιας εικόνας που βρήκατε στο διαδίκτυο και σας άρεσε θα πρέπει να την ανοίξουμε στο Photoshop! Καλό θα ήτανε κάθε φορά που αναζητάτε μια φωτογραφία στις μηχανές αναζήτησης να επιλέγετε από τις ρυθμίσεις των εργαλείων μεγάλα μεγέθη εικόνας!
Απ.8: Βεβαίως και μπορείτε να σείλετε φωτογραφίες και έγγραφα για πλαστικοποίηση. Στο καταστημά μας έχουμε πλαστικοποιητή Α4-Α3 (80-125mic πλαστικοποίηση gloss | matte). Επίσης έχουμε εγκατεστημένο πλαστικοποιητή ρολό (35cm-45cm) θερμής και ψυχρής πλαστικοποίησης. Όχι δεν πλαστικοποιούμε ταυτότητες και έγγραφα τα οποία είναι τσαλακωμένα και σε κακή κατάσταση!
Απ.9: Βεβαίως! Μπορούμε να σκανάρουμε και να ψηφιοποιήσουμε έγγραφα, σημειώσεις και φωτογραφίες μέχρι Α3 μέγεθος! Το αρχείο που θα παραλάβετε μπορεί να είναι σε μορφή pdf, jpg, tiff. Βεβαίως και μπορούμε να γράψουμε και σε cd (εργασίες, σημειώσεις, σκαναρισμένα έγγραφα).
Απ.10: Βεβαίως και αναλαμβάνουμε μικρές τυπογραφικές εργασίες σχεδίασης και εκτύπωσης. Το κόστος κάθε τέτοιας εργασίας εξαρτάται από την ώρα που θα εργαστούμε στον υπολογιστή και είναι διαφορετικό σε κάθε δουλειά ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε δουλειάς. Το κόψιμο, η συρραφή και το δίπλωμα εννοείται ότι χρεώνονται ανάλογα με την ποσότητα! Βεβαίως και αναλαμβάνουμε σε ειδικές τιμές μαζική εκτύπωση πόστερ συνεδρίων καθώς και την εκτύπωση και την βιβλιοδεσία των βιβλίων των πρακτικών του συνεδρίου.
Απ.11: Για κάθε εργασία χρησιμοποιούμε και τα ανάλογα υλικά εκτύπωσης. Διαθέτουμε απλό χαρτί 80γρ, γυαλιστερό χαρτί 90γρ-120γρ, matte 100γρ, χρωματιστό χαρτί | χαρτόνι 80γρ-160γρ, λευκό velvet magno-satin | magnostar | gsnow 135γρ-300γρ, ακουαρέλλα λευκή και κρεμ 300γρ, κραφτ 300γρ, tatami ivory | white, bettula, papurys, copylux, laguna περγαμηνή, ριζόχαρτο 90-110γρ και πολλά άλλα!
Απ.12:Βεβαίως! Εκτυπώνουμε αυτοκόλλητα μέχρι Α3 μέγεθος (Banner εκτύπωση 29,7cm x 60cm, κατόπιν παραγγελίας), τετράγωνα και ορθογώνια! Τα αυτοκόλλητα είναι ριγωμένα! Εκτυπώνουμε συνήθως σε gloss και διαφανή αυτοκόλλητα! Κατόπιν παραγγελίας υπάρχει δυνατότητα να εκτυπώσουμε και σε κραφτ υδράντοχο αυτοκόλλητο, σε αυτοκόλλητα με υφή ακουαρέλλας, σε matte αυτοκόλλητα, σε lazer pet silver, καθώς και σε αυτοκόλλητα με φωσφορούχο έντονο φόντο (πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο).
πρακτικών συνεδρίου.

CLICK AWAY ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | YOU CLICK WE PRINT

Φωτοσύνθεση Θεσσαλονίκη.
Εκτύπωση αρχείων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ | PRIVACY POLICY

PDF και Word,Online μέσα από λίγα click,με δυνατότητα αποστολής
και παράδοσης στο χώρο σας.